4gamers.be

Rainbow Six Siege geeft eerste details over content van Year 3

Door Jay, 02-02-2018 10:10

Ubisoft heeft de eerste details vrijgegeven omtrent Operation Chimera en het Outbreak Event, de twee eerste stukjes content van het derde jaar van Rainbow Six Siege. Outbreak is het eerste co-op event voor de game en plaatst twee nieuwe Operators, gespecialiseerd in biochemische situaties, voor een grote bedreiging.

Ditmaal wordt het Rainbow team geconfronteerd met een totaal nieuwe bedreiging: een plaag van ongekende origine valt het kleine dorp van Truth or Consequences aan, in New Mexico. Het gevaar is zo  groot dat de autoriteiten het volledige dorp in quarantaine hebben geplaatst met alle bewoners en soldaten gevangen binnenin. Het Rainbow team roept de hulp in van de beste biochemische specialisten uit de beste nationale elite CTU’s.

Deze ‘hot zone’ specialisten, afkomstig uit Frankrijk en Rusland, zijn experts inzake biologische oorlogsvoering en veteranen in talrijke conflicten met biochemische wapens. Zij zijn de beste hoop tegen de gevaren die schuilen in de Quarantaine Zone.

Outbreak, een volledig nieuw, 4-weken durend coöp-evenement

In Outbreak, het eerste seizoensevenement voor Rainbow Six Siege, kiezen spelers hun beste team van drie personages om het verwoeste dorp Truth or Consequences te betreden en het gevaar te neutraliseren. Het Rainbow team staat voor een ongeziene uitdaging, van exploderende gedrochten tot enorme verschrikkingen. De gepantserde monsters brengen het gevecht dichterbij dan ooit tevoren en vragen het uiterste van de destruction engine. Spelers moeten creatief zijn en nieuwe manieren bedenken om hun wapenarsenaal te gebruiken tegen een tegenstander die zich niet verstopt en meteen aanvalt in close combat.

Operation Chimera is beschikbaar op alle platformen vanaf 6 maart en Outbreak is beschikbaar op alle platformen van 6 maart tot en met 3 april.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.