4gamers.be

Mod brengt Sonic en Nicolas Cage naar Dragon Ball FighterZ

Door Jay, 17-02-2018 00:01

Wat zou het leven zijn zonder mods? Geen idee, maar vermoedelijk zouden heel wat vragen onbeantwoord blijven. Zoals de vraag wie zou winnen in een epische strijd tot de dood: Sonic of Goku. Gelukkig bestaan er wel mods en heeft iemand Sonic toegevoegd aan Dragon Ball FighterZ, dus we hoeven niet langer in onzekerheid te leven, al zien we de blauwe egel het in onderstaande video wel opnemen tegen Frieza en niet tegen Goku, maar dat is slechts een detail.

De stijl van de game maakt dergelijke mods trouwens redelijk indrukwekkend, omdat het relatief makkelijk is de stijl te kopiƫren en het te laten lijken alsof Sonic altijd al deel uitmaakte van het spel. Een andere mod is dan weer iets eigenaardiger, daar die de paarse accenten van Frieze opsmukt met het gezicht van niemand minder dan Nicolas Cage.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.