4gamers.be

Maak kennis met "Nintendo Guy"

Door Jay, 24-02-2018 00:00

Eerder deze week werden de D.I.C.E. Awards uitgedeeld en daarbij was Nintendo een van de grote winnaars, onder meer met The Legend of Zelda: Breath of the Wild als Game of the Year. Nintendo stuurde echter geen bekende naam van het bedrijf of iemand van de ontwikkelaars van de games naar de show. In plaats daarvan was er Nate Bihldorff, een localization manager voor Nintendo of America. Telkens Nintendo een award won, mocht hij die op het podium in ontvangst gaan nemen, opnieuw en opnieuw.

Bihldorff doopte zichzelf uiteindelijk tot de "Nintendo Guy" en zei dat het publiek het die avond met hem moest stellen. Dat publiek kon hem wel smaken. Telkens hij weer eens naar het podium moest kreeg hij een luid applaus en ook een staande ovatie werd gegeven. Ergens vermoeden we dat we het laatste nog niet gezien hebben van de Nintendo Guy, die ondertussen al is uitgegroeid tot meme.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.