4gamers.be

Man met tumor in hand leert opnieuw gamen na operatie

Door Jay, 25-02-2018 00:01, bron: https://kotaku.com/after-finding-a-tumor-hes-learning-how-to-play-video-g-1823242881

Onlangs vertelden we over Chris, een 28-jarige die dankzij de Nintendo Switch ontdekte dat hij een tumor in zijn rechterhand had. Tijdens het spelen op de Switch voelde hij namelijk pijnscheuten die hij anders niet voelde, ook niet met een andere controller, waardoor hij besloot om naar de dokter te gaan. Inmiddels is de tumor verwijderd en is Chris aan het herstellen, maar intussen wil hij wel gewoon op zijn Switch blijven spelen. Dat is echter niet zo evident met slechts één hand.

De oplossing voor Chris lijkt een accessoire te zijn dat je toelaat om twee Joy-Con controllers samen te klikken, zodat je ze met één hand allebei kan gebruiken. Volgens Chris is het natuurlijk even wennen, maar uiteindelijk krijg je het wel onder de knie. Chris wil ook erg goed worden in deze manier van spelen, gewoon omdat hij zijn vrienden dan letterlijk met één hand achter de rug kan verslaan en die vernedering nadien in hun gezicht kan blijven wrijven. Verder wil Chris het accessoire ook na zijn herstel blijven gebruiken omdat het wel leuk is, vooral bij minder intensieve games die je op je gemak kan spelen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.