4gamers.be

Win eens een potje Fortnite met sniper shot terwijl je op een raket vliegt

Door Jay, 04-03-2018 00:01

De ene overwinning is de andere niet. Dat blijkt nog maar eens uit wat streamer BullNizzle meemaakte. In een squad match was hij nog maar één kill verwijderd van de overwinning, maar hij slaagde er niet in om de vijand te pakken te krijgen. Daarom vroeg hij een teamgenoot een raket op hem af te voeren zodat hij die kon gebruiken als transportmiddel om een beter zicht te krijgen op de vijand. Zo gezegd zo gedaan en vervolgens was het game over voor de tegenstander, die  kennis mocht maken met een sniper shot van BullNizzle. BullNizzle is nu niet meteen de eerste de beste Fortnite speler. Hij speelt namelijk voor het Australische Avant Gaming en kan er dus wel wat van, al was zelf hij verrast dat hij raak schoot.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.