4gamers.be

Assassin's Creed Origins klaar voor Curse of the Pharaohs

Door Jay, 12-03-2018 12:48

Morgen verschijnt The Curse of the Pharaohs als nieuwste DLC voor Assassin's Creed Origins en dat vraagt natuurlijk om een launch trailer, dus bij deze. In de DLC trekt Bayek naar Thebes, op zoek naar een mysterieus artefact. Al snel echter wordt hij geconfronteerd met een hoop ondode farao's die opduiken, maar daar weet hij als Assassin natuurlijk wel raad mee.

Als onderdeel van de DLC wordt de level cap van Bayek opgetrokken naar 55. Ook kunnen 7 nieuwe abilities ontgrendeld worden. Sommige daarvan, zoals Dash Boost, zijn verbeterde versies van andere abilities, maar er zijn er ook compleet nieuwe die op zichzelf staan, zoals Overpower Fury, die Bayek geneest en ontdoet van hinderlijke statussen wanneer hij een bepaalde aanval uitvoert. Voorts worden ook nog 4 nieuwe abilities voor het boogschieten geïntroduceerd.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.