4gamers.be

Stevig horrorsfeertje in Project Nightmares

Door Jay, 12-03-2018 15:09

Fans van het betere horrorwerk kunnen Project Nightmares in de gaten houden. De game wordt ontwikkeld door een team van twee mensen die een passie hebben voor games en alles wat met angst te maken heeft.

Qua verhaal draait Project Nightmares rond wetenschappers die zich focussen op het paranormale en die erin geslaagd zijn een toestel te ontwerpen waarmee ze een paranormaal begaafd persoon in zijn slaap te linken aan een voorwerp, en in het geval van de game zijn dat dan "evil objects". Op die manier word je als speler in een nachtmerrie gedropt waarin je het mysterie van een bepaald object tracht te ontrafelen in de hoop de kwaadaardige krachten ervan te kunnen stoppen. Gaandeweg verzamel je stukjes van de puzzel terwijl je tracht om niet te sterven.

Project Nightmares zou verschillende van dergelijke "cases" bevatten, te beginnen met een zaak rond een zekere Henrietta Kedward, waarvan je in onderstaande video wat gameplay te zien krijgt. Telkens je de game speelt zou je een andere ervaring moeten voorgeschoteld krijgen omwille van de procedureel gegenereerde levels.

Wanneer Project Nightmares precies zal verschijnen is nog niet bekend. Wel zou het spel "very soon" naar Steam Early Access komen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.