4gamers.be

Nieuwe update Ghost Recon Wildlands brengt nieuwe classes

Door Jay, 14-03-2018 00:06

Vandaag ontvangt Ghost Recon Wildlands een nieuwe, gratis update die drie nieuwe classes toevoegt. Daardoor komt het totale aantal extra classes op 6 te staan, met in totaal 18 classes voor spelers om uit te kiezen. De nieuwe classes die de New Assignment update met zich meebrengt, zijn:

  • The Trapper: een ervaren schutter die is uitgerust met een semi-automatische sniper met de mogelijkheid om neergeschoten vijanden te markeren en vanop afstand KO-gas vallen te plaatsen die vijanden verdoven en beschadigen.
     
  • The Guerilla: een support-class gespecialiseerd in afleidingstechnieken en uitgerust met een drone die rookgranaten schiet.
     
  • The Stalker: een scherpschutter gespecialiseerd in het geruisloos afmaken van vijanden dankzij haar speciale vaardigheden.
     

New assignment introduceert ook twee nieuwe mappen, Refinery en Cliffside, die exlusief beschikbaar zijn in de Extraction-modus, alsook een reeks updates gericht op feedback van spelers voor PvP- en PvE-modi. Een nieuwe map-voting tool geeft spelers de mogelijkheid om te stemmen voor één van de drie beschikbare Ghost War mappen bij het begin van elke nieuwe PvP Quickplay en Ranked match.

De nieuwe mappen en gameplay updates zijn gratis beschikbaar voor alle spelers. Season Pass en Ghost War Pass eigenaars ontvangen de drie nieuwe classes onmiddelijk met een exclusieve early access van 7 dagen. Alle andere spelers kunnen de classes ontgrendelen met Prestige credits, die te verdienen zijn via progressie in de game of te koop zijn in de in-game store. Deze classes sluiten de PvP-content van de Season Pass en Ghost War Pass aanbiedingen af.

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.