4gamers.be

Halo- en Battlefield-ontwikkelaars maken Scavengers

Door YoniVL, 14-03-2018 14:27, bron: gameinformer

Midwinter Entertainment, een nieuwe studio van ontwikkelaars die hun strepen al verdienden bij Halo en Battlefield, heeft Scavengers aangekondigd. Dat wordt natuurlijk een shooter, die zich afspeelt in de nabije toekomst en waarin je moet samenwerken met andere spelers, maar er wel rekening mee moet houden dat het uiteindelijk ieder voor zich is. In een multiplayermatch is het zo mogelijk dat verschillende teams met elkaar kunnen samenwerken en dat er verschillende winnaars zijn op het einde van de rit. Een releasedatum is er nog niet, maar de game komt pas ten vroegste volgend jaar.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.