4gamers.be

Sea of Thieves breekt record menselijke kanonskogel

Door Jay, 17-03-2018 00:00

Op 20 maart verschijnt Sea of Thieves en dan kunnen we als echte piraten schatten gaan zoeken en kanonskogels afvuren. Dat brengt ons meteen bij een stunt die ter promotie van de game door Microsoft georganiseerd werd. In een stadion in Florida kroop David "The Bullet" Smith Jr in een kanon van 10 meter om vervolgens bijna 61 meter ver gekatapulteerd te worden, wat meteen goed is voor een Guinness World Record.

Het vorige record stond op naam van dezelfde David Smith Jr, die in 2011 al eens bijna 59 meter ver vloog. Hij heeft ook het record voor de hoogst vliegende menselijke kanonskogel. In 2013 ging hij net geen 26 meter de lucht in.

Menselijke kanonskogel spelen zit blijkbaar in de familie, want ook David "Cannonball" Smith Sr is er niet vies van. Hij vloog ooit over twee reuzenraderen (ja, die meervoudsvorm heb je niet vaak nodig in je leven) en gespeculeerd wordt dat dat eigenlijk het record voor verste vlucht ooit is, met nog iets meer afstand dan het record dat nu gevestigd werd. De stunt destijds draaide echter om de twee reuzenraderen en niet per se om de afstand, die niet officieel werd bijgehouden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.