4gamers.be

Puma komt met limited edition Sonic schoenen

Door Jay, 20-03-2018 15:32

Sega en Puma werken samen om limited edition Sonic schoenen op de markt te brengen. Die zijn niet zozeer gebaseerd op de rode schoenen van Sonic zelf, maar wel op de Sonic franchsie als dusdanig. Concreet betekent dat veel blauw met wat groene en gele elementen, aangevuld met een rode zool.

Hoe de Sonic sneakers er concreet uit zullen zien valt nog af te wachten. Voorlopig is er enkel onderstaande teaser trailer, maar daarin zijn de schoenen nog gecensureerd met pixels. Puma belooft echter snel meer details te zullen droppen. Wel is bekend dat de sneakers in juni worden verwacht.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.