4gamers.be

No Man's Sky komt naar Xbox One, grote update aangekondigd

Door Jay, 29-03-2018 11:58

Hello Games heeft aangekondigd dat No Man's Sky komende zomer voor Xbox One verschijnt. Daarmee komt een einde aan de console exclusiviteit voor PlayStation. Voor Xbox One X worden HDR en 4K voorzien, terwijl er ook een retail release komt via uitgever 505 Games.

Samen met de Xbox One-versie is een nieuwe, grote gratis update aangekondigd. Die heet NEXT en zou een belangrijke "next step" zijn voor de game en de community. Over de inhoud van de update is echter nog niets bekend, maar het zou de grootste update tot nu toe zijn voor No Man's Sky. De update verschijnt komende zomer voor pc, PS4 en Xbox One, waarvoor de update bij launch meteen beschikbaar zal zijn.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.