4gamers.be

Prison Heist mode voor Dying Light

Door Jay, 30-03-2018 10:26

Dying Light, de zombiegame van Techland, dateert al van in 2015, maar er blijft nieuwe content voor verschijnen. Zo zit er een "Battle Royale" mode aan te komen en inmiddels is er ook de nieuwe Prison Heist mode om mee aan de slag te gaan.

Prison Heist is gratis beschikbaar en speelt zich af op Prison Island. Het is een timed challenge die spelers uitdaagt om binnen te breken in de gevangenis en de armory te looten voor de tijd om is. Hoe sneller je het kan, hoe groter de beloningen. De nieuwe mode kan je in je eentje of met vrienden spelen.

Content Drop #5 brengt verder ook een nieuw zombietype. Sgt. Deathrow is een mutatie van de Demolisher die eerder onbekend was. Hij is een stevige zombiekerel om neer te halen, maar als het je lukt, word je wel overladen met experience points.

Verder is er tot 3 april een Harran Egg Hunt, waarbij je een zombie-Paashaas moet achtervolgen en eitjes moet verzamelen zodat je een Easter Outfit kan vrijspelen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.