4gamers.be

Bekende CS:GO commentator misdraagt zich op Twitch

Door Jay, 03-04-2018 16:11

Matthew "Sadokist" Trivett, een van de grootste en bekendste CS:GO commentatoren, heeft zich misdragen tijdens een livestream op Twitch, waarvan hij intussen ook verbannen is. Tijdens een livestream was te zien hoe Trivett aan het drinken was, waarna hij (verbaal) agressiever en agressiever uit de hoek begon te komen. Hij begon racistisch taalgebruik te hanteren en zei verschilende keren tegen kijkers dat ze zelfmoord moesten plegen. Vermoed wordt dat Trivett dronken was, ook al ontkent die dat.

De kans is reëel dat vanuit organisatoren nog verder actie ondernomen zal worden tegen Trivett, die nu ook een eerder incident als een boomerang in zijn gezicht ziet terugkeren. Vorige maand immers had Trivett felle kritiek op Félix "xQc" Lengyel, een Overwatch pro die uit de Overwatch League en zijn team werd verbannen nadat hij meermaals een emote op racistische wijze had gebruikt. Trivett was naar eigen zeggen "disgusted" door dat gedrag, maar is nu dus zelf over de schreef gegaan.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.