4gamers.be

Ghost Recon Wildlands krijgt 2de jaar vol gratis extra content

Door Jay, 04-04-2018 10:04

Ghost Recon Wildlands gaat zijn tweede jaargang in en ook daarin voorziet Ubisoft heel wat gratis content updates. In de loop van de komende maanden zullen in totaal 4 grote updates gelanceerd worden, Special Operations genaamd, die nieuwe content brengen voor de campaign en de Ghost War PvP mode.

Special Operations I lanceert op 10 april en brengt een nieuwe campaign mission en challenge met extra beloningen met zich mee, evenals een nieuwe PvP mode, Sabotage, die 5 exclusieve mappen bevat en ook een nieuwe class en nieuwe perks met zich meebrengt. Voorts zal je je AI-teamgenoten in je campaign kunnen aanpassen met kledij die je voor jezelf al hebt ontgrendeld.

Tot slot komt er een Year 2 Pass van 29,99 euro die spelers 7 dagen eerder toegang geeft tot nieuwe classes. Verder krijgen houders van deze Year 2 Pass ook een customization pack, 4 Special Ops crates en 4 Ghost War crates, waardoor ze extra character-customization opties hebben voor de campaign en Ghost War.

Reacties

 • eXistenZ

  meh een beetje too little too late denk ik. Ik denk niet dat ik hem opnieuw ga installeren, en voor de PvP doe ik wel Siege. Game was ok, maar niet speciaal om terug te komen

  • Geplaatst op 2018-04-04 om 12:18
 • Tomba eXistenZ

  Bij mij staat het al sinds release op het "misschien ooit eens" lijstje, dus dit nieuws zet het dan toch weer een beetje hoger op die lijst. En Ubisoft lijkt meer en meer belang te hechten aan games langer te blijven onderhouden en verbeteren. Is ook gewoon een kwestie van aan hun imago te werken, wat zich dan hopelijk vertaalt in meer verkoop van andere games ook.

  • Geplaatst op 2018-04-04 om 17:32
 • eXistenZ Tomba

  Ja dat onderhouden zie je in vrij veel games, veel live events, zowel solo als MP, maar in Wildlands ligt de focus nu vooral op PVP. En als je een goeie ubisoft PVP wilt, moet je naar Siege kijken

  En campaign is veel beter met buddies, dat je nu de Ai kunt customizen verandert daar niet veel aan. Soms eens een Yeti of predator missie ook niet echt, en eerlijk gezegd vond ik de twee dlc's (narco road+ fallen ghosts) ook niet speciaal.

  Als je een groepje vindt om hem mee te spelen, zeker doen, maar met The Division 2 in het vooruitzicht denk ik dat je daar meer waar uit je geld haalt. Ik ben een completionist, en ga koop bijna altijd een season pass bij mijn games, maar hier ga ik het laten denk ik

  Reactie aangepast door eXistenZ om 2018-04-04 om 18:53

  • Geplaatst op 2018-04-04 om 18:52

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.