4gamers.be

World of Tanks krijgt nieuwe War Stories

Door Jay, 04-04-2018 15:15

World of Tanks krijgt een nieuwe trilogie aan oorlogsverhalen, die zowel alleen als in co-op te spelen zullen zijn. Deze nieuwe trilogie is alleen voor de consoleversie van het spel, waardoor alleen de spelers met een Xbox One, Xbox 360 of PlayStation 4 aan de slag zullen kunnen gaan met de drie nieuwe verhaalmissies.

De nieuwe trilogie heet Spoils of War, en de drie verhalen spelen zich af in een wereld waarin de Tweede Wereldoorlog nooit geƫindigd is. Je zal kunnen vechten aan drie verschillende fronten en in de huid kruipen van een Amerikaanse, Duitse en Sovjet held. Volgens de ontwikkelaar zouden deze verhalen meer focussen op het geweten en de morele verplichting van de personages.

De nieuwe Spoils of War-missies zijn onderdeel van de War Stories, waarvan elke missie gratis te spelen is op de consoleversie van het spel.

Geschreven door Brent.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.