4gamers.be

Ubisoft opent nieuwe studio in Canada

Door Jay, 09-04-2018 09:27

Ubisoft heeft een nieuwe studio geopend in Winnipeg, Canada. De studio wordt geleid door Darryl Long, die de afgelopen 15 jaar bij Ubisoft Montreal zat. Daar kwam hij aanvankelijk binnen als programmeur gespecialiseerd in AI, maar hij wist zich omhoog te werken en was onlangs nog producer voor Far Cry 5. Binnen de 5 jaar zou de studio ongeveer 100 werknemers in dienst willen hebben, goed voor een investering van 35 miljoen dollar.

Ubisoft Winnipeg zou helpen bij de ontwikkeling van grote AAA-games van Ubisoft, en dan in het bijzonder open-world games, zoals Assassin's Creed en Watch_Dogs. Ubisoft Winnipeg zou zich concreet focussen op onderzoek en het ontwikkelen van tools die gebruikt kunnen worden om de open-world games van Ubisoft te verbeteren, dus met de technologie die Ubisoft Winnipeg ontwikkelt kunnen de games (beter) gemaakt worden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.