4gamers.be

MXGP PRO aangekondigd

Door Jay, 09-04-2018 09:43

Milestone heeft MXGP PRO aangekondigd voor pc, PS4 en Xbox One. De game verschijnt op 29 juni en is bedoeld om de reeks een nieuwe start te geven. De game is ontwikkeld om fans de ware geest van motorcross te laten beleven en aan hun hoogste eisen te voldoen. Op basis van feedback uit de community is de titel opnieuw gedefinieerd volgens wat de ontwikkelaars van Milestone de "mechanische" benadering hebben genoemd: spelers kunnen elke afzonderlijke parameter van hun voertuig instellen, op basis van werkelijke waarden en prestatiegegevens. Features:

  • Een nieuw systeem voor het instellen van de motorfiets, dat spelers elke afzonderlijke parameter van hun motorfiets laat instellen, gebaseerd op werkelijke waarden en prestatiegegevens.
  • Een op fysica gebaseerde benadering, om de speler te laten racen met spectaculaire, onbeperkte bewegingsvrijheid en een herzien systeem voor grip, botsingen en luchtgedrag.
  • Extreem realistische bewegingen van coureurs, ge├»ntegreerd met bewegingen van de motor en be├»nvloed door de impact van de motor op verschillende terreinsoorten.

Om de game-ervaring nog unieker te maken, is Milestone een exclusieve samenwerking aangegaan met Tim Gajser, Tony Cairoli en Gautier Paulin. Dankzij hun suggesties wisten de ontwikkelaars een verrassend niveau van realisme te bereiken. Tim Gajserlegde uit hoe je plezier kunt beleven aan whips, scrubs, en racen over whoops-secties, terwijl Tony Cairoli zijn feedback gaf op de nauwkeurigheid bij starten en remmen, inclusief hoe je een voorsprong kunt nemen bij de startlijn en nauwkeurig kunt remmen. Gautier Paulin adviseerde tenslotte over hoe je sporen kunt gebruiken en op topsnelheid door bochten scheurt.

Elke professionele speler moet, na het verkrijgen van de krachtigste motorfiets die bij zijn rijstijl past, trainen in de modder om op alle circuits en in alle weersomstandigheden te kunnen presteren. Daarom wordt de Compound in MXGP PRO een veel groter oefenterrein met alle ruimte om te trainen en racevaardigheden te ontwikkelen voor elk type terrein.

Op papier klinkt het allemaal mooi natuurlijk, maar of het ook in de praktijk zo geweldig is valt nog af te wachten. Een eerste trailer geeft alleszins nog niet veel prijs.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.