4gamers.be

Verzamel koffie in snelle platformer Super Hyperactive Ninja

Door Jay, 13-04-2018 00:01

Enkele Spaanse studio's (Grimoria of Games en JanduSoft) hebben Super Hyperactive Ninja onthuld als hun gezamenlijk gameproject. Ze omschrijven het spel als een "fast-paced hyper-caffeinated action-platformer in 2D", ideaal voor speedrunners. In de game heeft een kwaadaardige Shogun alle koffie uit het geheime dorp van de ninja's gestolen en het is aan jou om die koffie weer terug te krijgen. Onderweg zal je ook steeds voldoende koffie in je lijf moeten hebben, anders val je in slaap.

Super Hyperactive Ninja zou "soon" verschijnen, maar een concrete releasedatum is niet bekend. Ook platformen zijn nog niet bevestigd.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.