4gamers.be

Skyforge uitbreiding Overgrowth brengt nieuwe class en moeilijkheidsgraad

Door Jay, 13-04-2018 14:07

De nieuwe uitbreiding van Skyforge, Overgrowth genaamd, is live op pc, PlayStation 4 en Xbox One. In deze nieuwe toevoeging aan de free-to-play MMORPG zullen spelers aan de slag kunnen met een volledig nieuwe class en een nightmare-moeilijkheidssetting, handig voor zij die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

De nieuwe Grovewalker class combineert de krachten van zowel de tank als de mage, en je zal je vijanden kunnen verslaan met de krachten van de natuur. Ook de nieuwe nightmare-moeilijkheidsgraad belooft een geheel nieuwe ervaring die beschikbaar zal zijn voor Immortals en hun Pantheon.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.