4gamers.be

This Is the Police 2 laat zich zien met nieuwe trailer

Door Jay, 13-04-2018 17:12

This Is the Police 2 is het vervolg op This Is the Police, een avontuur en management game van ontwikkelaar THQ Nordic. Het spel zal later dit jaar gereleased worden voor pc, PS4, Xbox One en Nintendo Switch.

In This Is the Police 2 keer je terug als Jack Boyd, de protagonist uit het eerste spel die niet goed overweg kon met de veldtechnieken van het vak. In het dorpje Sharpwood zal dit moeten veranderen, en neem je je politieagenten mee op gevaarlijke missies. Dit gebeurt allemaal in het nieuwe turn-based gevechtssysteem, dat je in staat stelt om al je manschappen directe orders te geven.

Geschreven door Brent.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.