4gamers.be

Far Cry 5 heeft een Shovel Gun

Door Jay, 06-05-2018 00:00

Far Cry 5 heeft naast een nieuw event ook een Shovel Gun gekregen. Waarom, vraag je jezelf af? De betere vraag is: waarom niet. Een groot deel van de spelersbasis werd op slag verliefd op de spade toen ze ontdekten dat het niet alleen een perfect wapen is om iemand het hoofd mee in te slaan, maar ook om te gebruiken als lange-afstandsprojectiel om zo de vijand om te leggen.

Het spadegeweer is te verkrijgen door het nieuwe event te spelen, genaamd ‘White Collar Job’. Breng dit event tot een goed einde en ook jij zal aan de slag kunnen met het eerste meme-wapen in de game. Het wapen is spijtig genoeg niet erg sterk op langere afstand en brengt ook geen explosies met zich mee, maar het zien inslaan van een spade op het gezicht van een nietsvermoedende vijand is al meer dan bevredigend genoeg.

Geschreven door Brent.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.