4gamers.be

Desolation of Mordor nu beschikbaar voor Shadow of War

Door Jay, 08-05-2018 15:54

Desolation of Mordor, een story expansion voor Middle-Earth: Shadow of War, is vanaf vandaag beschikbaar en daar hoort natuurlijk een launch trailer bij.  Met deze DLC kruipen spelers in de huid van Baranor, de kapitein van Minas Ithil, die is ontsnapt aan de ondergang van de gevallen stad. Spelers kunnen voor het eerst een menselijk leger aansturen om een nieuwe orkbedreiging in het oosten te bestrijden. Ze kunnen gebruik maken van nieuwe vaardigheden en uitrusting om het ruige woestijngebied van Lithlad te overleven, waar de ontzagwekkende Shindrâm-vesting van de Marauders gevestigd is. 

Voorts wordt ook een gratis update uitgerold. Die brengt het onderstaande met zich mee, maar zorgt er ook voor dat de microtransacties verwijderd worden, zoals eerder aangekondigd werd.

  • Nemesis Systeem verbeteringen – Overlords kunnen nu beschermd worden door bodyguards, die op dezelfde manier te werk gaan als Warchief bodyguards en ze kunnen spionnen inzetten. 
  • Brutal Difficulty – Vijanden zijn net zo snel en dodelijk als op de Gravewalker moeilijkheidsgraad, maar de schade is aanzienlijk verhoogd en de Might en Wrath meters vullen sneller waardoor spelers meer speciale moves kunnen gebruiken.
  • Nieuwe player skins – Kies als Baranor te spelen in de hoofdcampagne.
  • Photo Mode upgrades – Nieuwe stickers, stijlen en filters geïnspireerd op de Desolation of Mordor-verhaaluitbreiding.
  • Online Fight Pits & Online Conquests Update – Zoek vrienden via hun naam wanneer je de strijd aan gaat in de online modi.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.