4gamers.be

Atomic Heart lijkt op BioShock in de Sovjet-Unie

Door Jay, 09-05-2018 10:43

Ontwikkelaar Mundfish heeft een nieuwe trailer vrijgegeven van Atomic Heart, hun first-person shooter die te omschrijven is als een BioShock in de Sovjet-Unie. De game verscheen vorig jaar al op onze radar en toen leek er nog VR-ondersteuning van de partij te zullen zijn, maar daar lijkt men inmiddels van te zijn afgestapt. De game zou dit jaar mogelijk nog verschijnen voor pc, PS4 en Xbox One.

Atomic Heart speelt zich af in de Sovjet-Unie van een alternatief universum. Spelers kruipen in de huid van P3, een special agent die een incident in een speciale fabriek moet onderzoeken. Daar blijkt dat killer robots zich tegen de mensen hebben gekeerd en een bloedbad aanrichten. Aan jou om de robots al knallend te stoppen.

In hoeverre onderstaande trailer representatief is voor het finale product valt natuurlijk nog af te wachten, maar het ziet er toch al veelbelovend uit. Eentje om in de gaten te houden dus.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.