4gamers.be

PES 2019 officieel aangekondigd

Door Jay, 09-05-2018 15:19

Eerder gelekt en nu officieel aangekondigd: Pro Evolution Soccer 2019. Konami mag dan wel de licentie van de Champions League kwijt zijn, voor PES 2019 belooft men meer officiële competities en stadions, evenals meer officiële samenwerkingen met clubs. Helaas werden deze zaken concreet wel nog niet uit de doeken gedaan. De samenwerking met Liverpool blijft alleszins wel behouden.

Cover

Op de cover van PES 2019 pronkt de Braziliaan Philippe Coutinho, bekend van onder meer Barcelona. David Beckham dan weer staat te schitteren op de cover van de David Beckham Edition en de Legend Edition, die enkel digitaal beschikbaar is.

Gameplay

Wat nieuwigheden in de gameplay betreft, zijn er 11 nieuwe skill traits voor spelers. Die zouden meer variatie en eigenheid moeten geven. Denk daarbij aan zaken als een pass geven zonder te kijken, een lob en meer. In totaal zullen er zo 39 skills zijn.

Ook komt er een nieuw systeem voor de conditie van spelers. Die zullen zichtbaar aftakelen tijdens de wedstrijd, wat een invloed heeft op hun gedrag en prestaties.

Verder zijn er nieuwe physics voor de netten van het doel en uiteraard worden ook nieuwe celebrations geïntroduceerd. Als de bal uit het spel gaat, kunnen snelle wissels worden doorgevoerd, wat ook handig is.

myClub

PES 2019 brengt weer myClub met zich mee, maar deze keer klinkt deze feature veel meer als FIFA Ultimate Team. Konami zegt dat het een nieuw card design heeft voor spelers en dat het meer "high performance" spelers introduceert, waaronder legendarische spelers en players of the week. Die laatste hebben tijdelijk betere stats, gebaseerd op hun prestaties in de echte voetbalwereld. Legendarische spelers zijn onder meer Beckham, Maradona, Cruyff, Nedvěd, Gullit, Maldini en Kahn.

Ook nieuw voor myClub zijn wekelijkse wedstrijden in de PES League. In deze competitie zal je divisie en positie veranderen op basis van je prestaties. Doe je het goed, dan word je daarvoor beloond.

Releasedatum

PES 2019 verschijnt op 30 augustus voor pc, PS4 en Xbox One. Over een Switch-versie is niets bekend.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.