4gamers.be

Monster Hunter Generations Ultimate brengt de serie naar Switch

Door Jay, 11-05-2018 15:39

Capcom heeft aangekondigd dat het deze zomer nog een Monster Hunter game naar de Nintendo Switch brengt. Monster Hunter Generations Ultimate is een herwerkte versie van de Nintendo 3DS game uit 2016 en komt op 28 augustus naar de Nintendo Switch.

In deze Monster Hunter zal je samen met drie vrienden kunnen samenwerken om een hele resem monsters te verslaan, zowel door middel van lokale als online multiplayer. Voor de rest kan je dezelfde gameplay verwachten als die waar de hardcore-fans zo verliefd op werden. Zo zijn er verschillende quests om op monsters te jagen, zes verschillende vechtstijlen en is er een hele hoop loot om te verzamelen.

Geschreven door Brent.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.