4gamers.be

Launch trailer voor Little Witch Academia: Chamber of Time

Door Jay, 16-05-2018 00:00

Gisteren werd Little Witch Academia: Chamber of Time gelanceerd voor pc en PS4 en daar hoort natuurlijk een launch trailer bij. De game is gebaseerd op de Little Witch Academie animeserie, die via Netflix te zien is. Het betreft een sidescrolling beat 'em up RPG met een originele verhaallijn.

Na hun laatste examen te hebben afgelegd, keren de studenten huiswaarts voor het begin van de zomervakantie. Akko ontdekt in de bibliotheek een geheime kamer die leidt naar de kamer van Horologium, verborgen in de kelder van de school. Men vindt daar een klok die verboden magie gebruikt om tijd te manipuleren, een van de zeven wonderen van de Luna Nova Academy. Akko en haar vrienden komen terecht in een loop waarbij ze elke dag opnieuw beleven. Zullen ze ooit weten te ontsnappen aan de tijdsparadox en de mysteries van de academie weten te ontrafelen?

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.