4gamers.be

Info over The Crew 2 closed beta

Door Jay, 17-05-2018 10:15

Eerder deze maand al lieten we weten dat je je kan inschrijven voor de gesloten bèta van The Crew 2, maar een datum voor die bèta was toen nog niet bekend. Inmiddels is onthuld dat de bèta doorgaat van 31 mei tot en met 4 juni. Wie geselecteerd wordt, kan de bèta al op 29 mei pre-loaden.

Tijdens de Closed Beta ontdekken spelers voor de eerste keer het progressiesysteem tijdens races te land, ter zee en in de lucht doorheen een volledig herontworpen Amerika. Spelers kunnen hierbij deelnemen aan vier disciplines: Street Race, Rally Raid, Powerboat en Aerobatics. Om meer adrenaline-gedreven ervaringen te creëren, kunnen spelers de Fast-Fav feature gebruiken om onmiddelijk van voertuig te veranderen, afhankelijk van het type terrein dat men tegenkomt; een vliegtuig dat onder de San Francisco’s Golden Gate Bridge vliegt, kan meteen veranderen in een boot met de druk op een knop.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.