4gamers.be

For Honor Season VI gaat van start

Door Jay, 18-05-2018 14:30

Ubisoft laat weten dat For Honor Season VI van start is gegaan. Het nieuwe seizoen richt zich op het verbeteren van de algemene spelerservaring met belangrijke gameplay updates voor twee helden: de Orochi en de Peacekeeper. Season VI introduceert ook nieuwe content waaronder een nieuwe map, nieuwe aanpassingsmogelijkheden en een nieuwe Visual Collection feature.

Tijdens de start van Season VI lanceert For Honor ook (van 16 tot en met 31 mei) een seasonal event, namelijk het Ritueel van Kampioenen. In dit event eren spelers de heldhaftigheid van de Helden van gisteren en moeten ze hun plaats verdienen onder de Helden van vandaag in een nieuwe 4v4 game modus, de Carrousel Des Doods. Dit nieuwe event is tijdsgebonden en biedt spelers de mogelijkheid om speciale event items te verdienen, waaronder ornamenten, combat uitrusting, effecten en wapensets.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.