4gamers.be

Battlefield V teaser lijkt Tweede Wereldoorlog te bevestigen

Door Jay, 22-05-2018 10:03

EA en DICE hebben een teaser voor Battlefield V online gegooid. De teaser is kort en laat niet veel zien, maar die enkele seconden zijn wel genoeg om de Tweede Wereldoorlog als setting te bevestigen. De HUD bovenaan lijkt namelijk de Britse Union Jack en het Duitse Balkenkreuz te tonen. Die laatste werd door het Duitse leger, de luchtmacht en de marine, gebruikt van 1935 tot het einde van de Tweede Wereldoorlog. De soldaat die we in beeld zien, lijkt ook goed in het WOII-thema te passen.

Battlefield V wordt morgen, woensdag 23 mei, om 22:00 onze tijd onthuld tijdens een livestream die je hier op 4Gamers live zal kunnen volgen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.