4gamers.be

World War Z game dropt cinematische gameplay trailer

Door Jay, 25-05-2018 10:15

Vorig jaar werd een World War Z game aangekondigd, maar sindsdien is het er redelijk stil rond gebleven. Nu echter is een cinematische gameplay trailer verschenen, die een wat beter beeld geeft van wat we mogen verwachten.

Ontwikkelaar van dienst is Saber Interactive, dat we kennen van Inversion uit 2012. De game betreft een 4-player co-op shooter, waarbij tactisch moet worden gespeeld om honderden zombies neer te maaien. Wat dat betreft lijkt de game in het rijtje van Killing Floor en Left 4 Dead te passen, maar op de exacte gameplaymogelijkheden is het nog wachten. De game staat gepland voor pc, PS4 en Xbox One.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.