4gamers.be

Hitman 2 aangekondigd, inclusief co-op

Door Jay, 08-06-2018 09:48

IO Interactive en Warner Bros. Interactive Entertainment hebben Hitman 2 aangekondigd. De game verschijnt op 13 november voor pc, PS4 en Xbox One. Het gaat dan om een volledige game, dus geen formule met episodes. Er wordt wel post-launch content voorzien, terwijl elusive targets, escalation en contracts ook gewoon aanwezig blijven.

In Hitman 2 moet Agent 47 opnieuw rond de wereld reizen om op creatieve wijze mensen uit te schakelen. Zijn ultieme doelwit is de Shadow Client, maar alles verandert wanneer Agent 47 de echte identiteit van de Shadow Client ontdekt en de waarheid te weten komt omtrent zijn verleden.

Hitman 2 zal voor het eerst in de reeks co-op voorzien, zij het in een aparte mode. De Sniper Assassin mode focust op het uitschakelen van doelwitten van op afstand, hetgeen je in je eentje maar dus ook met een partner kan doen. De Sniper Assassin mode is ook een pre-order bonus, waar je nu reeds mee aan de slag kan als je een pre-order plaatst. De mode introduceert nieuwe personages die ook zullen opduiken in de hoofdgame.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.