4gamers.be

Nieuwe, gratis game in Life is Strange universum onthuld

Door Thibault007, 11-06-2018 00:17

The Awesome Adventures of Captain Spirit vertelt ons het verhaal van Chris, een 10-jaar oude jongen die graag zijn verbeelding de vrije loop laat. Chris worstelt met de harde wereld en ontvlucht die samen met zijn alter ego Captain Spirit. Vanuit dat opzicht lijkt het dus weer om een game te gaan die inspeelt op de menselijke emoties.

De game wordt ontwikkeld door de makers van Life is Strange en daar winden ze geen doekjes om. In de nieuwe game zijn er bijvoorbeeld referenties te vinden naar het verhaal en personages van de aankomende game Life is Strange 2.

Vanaf 26 juni kunnen we in de huid van Chris en zijn alter ego kruipen want dan is de game volledig gratis (ja, gratis) te downloaden voor pc, PS4 en Xbox One.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.