4gamers.be

Forza Horizon 4 racet in UK met dynamische seizoenen

Door Thibault007, 11-06-2018 00:40

Het hing al even in de lucht en nu is Forza Horizon 4 ook officieel aangekondigd. In Forza Horizon 4 trekken we naar het Verenigd Koninkrijk, waar spelers terechtkomen in een gedeelde spelwereld die constant aan verandering onderhevig is, van de historische steden van het land tot de kustlijn, het platteland en Schotland. Dit is vooral te danken aan de implementatie van dynamische seizoenen. Seizoenen hebben namelijk invloed op hoe de wereld eruitziet (en welke evenementen mogelijk zijn) alsook op de wagens zelf.

Andere wagens die je kruist in de speelwereld, worden vaak bestuurd door andere spelers die je meteen kan uitdagen voor een race en waar je eventueel een nieuwe vriendschap mee kan smeden.

Forza Horizon 4 verschijnt op 2 oktober voor Xbox One en Windows 10 in de vorm van een Xbox Play Anywhere titel. Bovendien komt de game ook diezelfde dag naar de Xbox Game Pass.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.