4gamers.be

Liefde overwint in Kingdom Hearts III

Door Jay, 11-06-2018 00:25

Tijdens de E3-persconferentie werd een nieuwe trailer van Kingdom Hearts III de wereld ingestuurd. Daarin werd heel wat gameplay en emotie getoond, want zoals steeds wordt weer een strijd tegen de duisternis gevoerd om de liefde te laten overwinnen. Geen makkelijke strijd, maar we vermoeden dat het allemaal wel goed zal aflopen. Tijdens de persconferentie werd trouwens een Engelse versie van onderstaande trailer getoond, maar die is vooralsnog niet online beschikbaar gesteld, dus moeten we het stellen met de Japanse trailer.

Eerder werd ook een releasedatum voor Kingdom Hearts III vastgelegd en het is ook al bekend dat we tijdens E3 meer dan één trailer van de game te zien krijgen, dus fans mogen nog meer verwachten.

Edit: tweede trailer toegevoegd, al lijkt die erg op de eerste.

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.