4gamers.be

Humor en flitsende actie in Devil May Cry 5

Door Jay, 11-06-2018 01:39

Stiekem wisten we al dat Devil May Cry 5 er zat aan te komen, maar op een officiƫle aankondiging met de eerste beelden en info bleef het wachten. Nu is de game effectief uit de doeken gedaan en fans hebben redenen genoeg om enthousiast te zijn.

Devil May Cry 5 wordt gemaakt met de RE Engine van Capcom, waardoor de game op grafisch vlak grenzen kan verleggen voor de reeks. Dat blijkt al meteen uit de onthullingstrailer, die bestaat uit in-engine, real-time (gameplay) footage.

In Devil May Cry 5, dat zich jaren na Devil May Cry 4 afspeelt, duikt plots een nieuwe invasie van demonen op en dan is het aan Nero, die zijn demonische Devil Bringer arm is kwijtgespeeld, om daar een stokje voor te steken. Hij krijgt de hulp van Nico, een nieuw personage in de vorm van een technische erg bekwame vrouw die allerlei nieuwe prosthetische armen maakt voor Nero die hij in de strijd kan gebruiken. Overigens focust de trailer op Nero, maar in de game zullen uiteindelijk drie verschillende personages speelbaar zijn.

Verder is duidelijk dat Devil May Cry 5 flitsende actie combineert met humor. Het eindresultaat kunnen we ervaren in de lente van 2019, wanneer de game verschijnt voor pc, PS4 en Xbox One.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.