4gamers.be

The Elder Scrolls Online blijft groeien

Door Jay, 11-06-2018 06:28

Bethesda heeft tijdens zijn E3-persconferentie belooft dat het nieuwe content blijft maken voor The Elder Scrolls Online, simpelweg omdat de game meer en meer spelers blijft aantrekken. Ook werd een trailer getoond waarin duidelijk wordt gemaakt wat de MMO te bieden heeft, onder meer via de nieuwe Summerset uitbreiding.

Reacties

 • SkuuzMe

  Pas een maand geleden begonnen, echt wel vet, had nooit gedacht dat het in de buurt ging komen van oblivion, morrowind & skyrim. Dat het zelfs beter is (na 175uur) had ik nooit verwacht! Zit nog in het zeer begin van het spel, lvl 40, en je kan praktisch tot 720 gaan (vanaf LVL 50 krijg je ieder level ipv een level, champions points die je kan investeren om je beter te maken). Kan alleen maar normal dungeons aan en niets meer. Voor meer wordt verwacht dat je LVL50+160CP hebt (dus lvl 210 als minimum) en ik amuseer mij rot. Je begint waar jij wilt, als je de zone beu bent kan je teleporten naar de andere kant vd wereld en begin je daar gewoon met questen. Alles rond u wordt gescaled, als je een groep dungeon doet en iemand is lvl 720 en jij 40, is die monster/boss voor hem gescaled naar 720 zogezegd en voor jou 40. Een top systeem dat ervoor zorgt dat je in alle zones veel mensen tegenkomt (monsters, quests scalen) en makkelijk een groep vind voor dungeons te doen. Had de ESO Tamriel editie gratis, na 2 weken had ik direct Summerset expansion gepro-ordered want het is allemaal dik de moeite!

  • Geplaatst op 2018-06-11 om 17:28
 • CrazyGhost

  Ik heb veel MMOs geprobeerd, maar ESO is de eerste die bleef plakken. Definitely not a real TES game though.
  Als je aan ESO denkt als een TES game dan ruïneert het de gameplay, het wordt veel leuker als je erover denkt als een soort fan-fiction van The Elder Scrolls, ook al is het officieel wel canon lore.

  • Geplaatst op 2018-06-18 om 20:46

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.