4gamers.be

Ontmasker de buurman in Secret Neighbor

Door Jay, 11-06-2018 15:39

Uitgever tinyBuild heeft tijdens E3 Secret Neighbor onthuld. Dat is een vervolg op Hello Neighbor, een game die vorig jaar verscheen, waarin je het huis van de buurman moest binnendringen om te kijken welke geheimen hij verborgen hield in zijn kelder. Dat moest je natuurlijk wel zo onopvallend mogelijk doen, wat niet simpel is tegen een geavanceerde AI die leert van je gedrag.

Secret Neighbor betreft een gelijkaardig concept, maar maakt het veel socialer. Het is namelijk een multiplayer game waarin verschillende spelers samen trachten om de kelder van een buurman binnen te dringen omdat ze vermoeden dat zich daar een vermiste vriend bevindt. Samen moeten ze op zoek naar sleutels om uiteindelijk de kelderdeur open te krijgen. Wat ze echter niet weten, is dat één van hen de buurman in vermomming is. Hij tracht de bende kinderen dan ook te saboteren.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.