4gamers.be

Babylon's Fall is nieuwe game van Platinum Games

Door Jay, 11-06-2018 20:35

Square Enix heeft Babylon's Fall aangekondigd voor pc en PS4. Het betreft een nieuwe game van Platinum Games, maar wat we er precies van mogen verwachten is nog onduidelijk. Het lijkt om een action-RPG te kunnen gaan, maar dat valt nog af te wachten. In de onthullingstrailer zien we een geschiedenis passeren, gevolgd door een gevecht tussen een soort kolossus en wat vermoedelijk een speelbaar personage is, die met een soort zweeptentakels het zwaard van de kolossus afneemt om hem er vervolgens mee in twee te klieven. Aan het einde zien we vier figuren in beeld, wat vermoedelijk een party voorstelt. De game zou in 2019 verschijnen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.