4gamers.be

Schrijf geschiedenis in The Division 2

Door Jay, 11-06-2018 23:33

The Division 2 kon natuurlijk niet ontbreken tijdens de E3-persconferentie van Ubisoft en dus werd naast een CGI-trailer ook een verse gameplay trailer de wereld ingestuurd, samen met de boodschap dat het aan spelers is om geschiedenis te schrijven. Washington D.C. is namelijk stevig in verval geraakt en bevindt zich op een keerpunt. Wie zal het halen? De slechteriken die niet omkijken naar de zwakkeren? Of de vrijheidsstrijders die nog geloven in het goede? Brengt de geschiedenis dictators voort of zal de geschiedenis zich de dapperen herinneren die gevochten hebben voor nobele waarden?

Voorts werden nog wat nieuwe details omtrent The Division 2 gedeeld. Zo krijgt de game raids als end-game content, die met 8 spelers in co-op gespeeld kunnen worden. Verder wil men de game verschillende jaren ondersteunen met nieuwe content, opgedeeld in episodes. Het eerste jaar bevat zo alvast drie episodes, goed voor telkens nieuwe verhaalelementen, nieuwe locaties en nieuwe activiteiten. Deze episodes worden geheel gratis beschikbaar gesteld voor alle spelers.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.