4gamers.be

Bloodborne developer maakt game exclusief voor PlayStation VR

Door Jay, 12-06-2018 05:29

Sony heeft Déraciné onthuld als een nieuwe game van From Software, bekend van Dark Souls en Bloodborne. Het spel is een exclusive voor PlayStation VR en wordt ontwikkeld in samenwerking met de Japan Studio van Sony.

In Déraciné zijn spelers een geest die is opgeroepen door een jong meisje in een afgelegen kostschool. Spelers moeten hun bestaan bewijzen en doorheen slimme interacties unieke banden creëren met de studenten. Naarmate mysteries ontrafeld worden, moeten spelers hun mogelijkheid om de krachten van het leven te manipuleren gebruiken om het lot van de studenten te veranderen.

Déraciné verschijnt dit jaar nog voor PlayStation VR.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.