4gamers.be

In Maneater speel je een bloeddorstige haai

Door Jay, 12-06-2018 15:37

Tripwire Interactive heeft aangekondigd dat het voortaan ook games van andere studio's zal gaan uitgeven. Tripwire wil kleinere studio's zo helpen om hun games op de markt te brengen en het belooft hen daarbij "eerlijke deals" af te sluiten. Een eerste game die Tripwire in dit kader zal uitgeven is Maneater, een game waarin je aan de slag gaat als een haai met een trauma. Als kind ben je namelijk uit het lichaam van je moeder gesneden en voor dood achtergelaten, maar je hebt het overleefd en niets of niemand moet nog op genade rekenen.

Maneater verschijnt "soon" via Steam, maar een concrete releasedatum is niet bekend. Wel is duidelijk dat de game meer diepgang zal bieden dan je aanvankelijk zou verwachten. Men noemt het niets voor niets een SHARKPG, want het spel zou zelfs een Shark Skill Tree bevatten die je laat evolueren.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.