4gamers.be

Xenoblade Chronicles 2 krijgt in september uitbreiding

Door Jay, 12-06-2018 19:03

Nintendo heeft Torna - The Golden Country onthuld als uitbreiding voor Xenoblade Chronicles 2. De uitbreiding speelt zich 500 jaar voor de gebeurtenissen van het hoofdspel af en laat je een groep legendarische strijders leiden doorheen een tragische geschiedenis die een koninkrijk heeft verdoemd en een held een duister pad heeft ingestuurd.

Je zal jezelf moeten verdedigen tegen Malos en zijn troepen, daarbij gebruik makend van een verfijnd vechtsysteem dat je laat vechten als zowel de artificiële levensvormen die bekend staan als Blades, als hun meesters, de Drivers.

De nieuwe prequel story content wordt samen met de basisgame gebundeld in een nieuwe retailversie van de game, die beschikbaar is vanaf 21 september. Spelers die de Expansion Pass hebben, kunnen er al vanaf 14 september mee aan de slag.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.