4gamers.be

Ciri geeft extra dimensie aan Cyberpunk 2077 trailer

Door Jay, 16-06-2018 00:01

E3 heeft deze week een eerste echte trailer van Cyberpunk 2077 met zich meegebracht en hoewel het grote publiek voorlopig nog geen gameplay te zien heeft gekregen, zijn verslagen van de presentatie achter gesloten deuren veelbelovend.

Natuurlijk liggen de verwachtingen voor Cyberpunk 2077 sowieso al torenhoog, niet in het minst omdat het een erg ambitieuze game is van CD Projekt RED, de studio achter de The Witcher games, met als pronkstuk The Witcher III: Wild Hunt. CD Projekt RED heeft zich dus al stevig bewezen en blijft gamers niet alleen met hun games op zich maar ook met hun algemene aanpak bekoren, bijvoorbeeld wat het uitbrengen van échte uitbreidingen voor hun games betreft.

Een ander aspect dat CD Projekt RED best wel goed onder de knie heeft, is marketing en zaken als easter eggs. Alvorens we hier verder gaan, waarschuwen we wel voor spoilers omtrent The Witcher III: Wild Hunt.

In The Witcher III doet zich op een bepaald moment een gesprek voor tussen Ciri en Geralt voor, waarbij Ciri vertelt over de werelden waar ze naartoe is gereisd terwijl ze op de vlucht was voor The Wild Hunt. Een van die werelden was een sci-fi wereld en nu blijkt haar beschrijving van die wereld wonderwel bij de onthullingstrailer van Cyberpunk 2077 te passen. YouTuber Tolkfan besloot de twee samen te brengen, met onderstaand resultaat. Ergens vermoeden we dat Cyberpunk 2077 op een of andere manier ook wel naar Ciri zal verwijzen eens de game uit is.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.