4gamers.be

GTA Online krijgt binnenkort Nightclubs

Door Jay, 26-06-2018 10:20

Eerder al geteased en nu officieel aangekondigd: Nightclubs voor GTA Online. In juli ergans worden ze aan de game toegevoegd en dan kunnen spelers in nachtclubs en warenhuizen luisteren naar de nieuwste sets van Solomon, Tale Of Us, Dixon en The Black Madonna. Dansen hoort er natuurlijk ook bij.

Nachtclubs zijn ook de perfecte dekmantel voor al je minder legale praktijken, dus spelers doen er goed aan om een nachtclub te openen en er alles in goede banen te leiden, van design en personeel tot het promoten ervan. De nachtclub zelf levert bovendien ook (legaal) geld op.

In de nabije toekomst zal Rockstar nog meer details onthullen omtrent Nightclubs in GTA Online. Tot dan kunnen we het stellen met onderstaande teaser trailer.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.