4gamers.be

Fortnite speler saboteert feestje en haalt 48 solo kill record

Door Jay, 02-07-2018 15:58

Je weet het of je weet het niet, maar afgelopen weekend vond een uniek, eenmalig event plaats in Fortnite en dat over alle platformen heen. Een raket werd gelanceerd en schoot vervolgens van hier naar daar over de hele map, om vervolgens een breuk in de lucht achter te laten. Een portaal naar een nieuwe wereld? Een deur langs waar buitenaardse wezens hallo komen zeggen? De toekomst zal het uitwijzen.

Van tevoren was al duidelijk wanneer de raket gelanceerd zou worden en dus zaten heel wat YouTubers en streamers klaar om alles vast te leggen om toch maar zo snel mogelijk hun graantje te kunnen meepikken van de immense populariteit van Fortnite. Elders waren er spelers die daar niets om geven en die gewoon gezellig samen naar het event wilden kijken. Zo was er een map waar heel wat spelers samen een grote trap in elkaar knutselden als een soort tribune van waarop ze naar het schouwspel konden kijken. Eén speler echter moest de pret bederven.

Elemental_Ray, een speler met een k/d ratio van 0.47 en een 0.60% win ratio, besloot om de hele stelling neer te halen, waardoor talloze spelers van op grote hoogte naar beneden vielen, hun dood tegemoet. Elemental_Ray scoorde zo een nieuw solo kill record van 48, een verbetering van het vorige record van 33 kills en dus meteen goed om bovenaan het leaderboard te pronken. Hij krijgt veel kritiek voor zijn actie, maar lijkt er zelf niet veel om te malen.

De doden vallen rond 05:11.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.