4gamers.be

Nieuwe mobile game Apocalypse Hunters heeft Belgisch tintje

Door Jay, 06-07-2018 09:36

Apocalypse Hunters SA en All 4 Games stellen hun nieuwe mobile game Apocalypse Hunters voor. Het is een location-based spel waarin de focus ligt op het verzamelen van kaarten, die op hun beurt dan weer gebruikt kunnen worden voor PvP. De game heeft een Belgisch tintje, want één van de developers is de Belg Nicolas de Kerckhove die samen met Joel Mendez, een Panamees, het spel heeft gemaakt.

De game werkt met geolocatie en is volgens de developers een combinatie van het populaire Pokémon GO en Clash Royale. In het spel gebruiken spelers de echte wereld als hun arena en kunnen ze beloningen verdienen door real life locaties te bezoeken. Het is ook mogelijk om een eigen basis te bouwen in de echte wereld waar je dan in-game currency kan farmen.

Apocalypse Hunters zal beschikbaar zijn in de Apple Store en via Google Play. De volledige game krijgt z’n release op 12 juli 2018.

Geschreven door Jeugd.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.