4gamers.be

Remake van The Caligula Effect aangekondigd

Door Jay, 06-07-2018 10:12

NIS America heeft The Caligula Effect: Overdose aangekondigd als een remake van The Caligula Effect. Die game verscheen oorspronkelijk voor de PS Vita, maar de remake wordt ergens in 2019 gelanceerd voor pc (Steam), PS4 en Nintendo Switch.

The Caligula Effect is een dungeon-crawler RPG die zich afspeelt in de virtuele wereld van Mobius. Die is gecreƫerd door een sentient programma genaamd Mu. In deze wereld krijgen de personages de rol van studenten en kunnen ze hun ideale zelf worden, maar gaandeweg blijkt dat er iets niet pluis is, wanneer ze herinneringen uit de echte wereld door krijgen.

De remake brengt uiteraard technische verbeteringen met zich mee, maar daarnaast worden ook nieuwe features voorzien, zoals nieuwe story content, een nieuwe, vrouwelijke hoofdrol om mee aan de slag te gaan, nieuwe personages en vijanden, en een opgefriste user interface.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.