4gamers.be

De media beïnvloedt je carrière in F1 2018

Door Jay, 06-07-2018 10:54

In een nieuw dev diary van F1 2018 wordt uitgelegd hoe de media je carrière kan beïnvloeden. Regelmatig zal je interviews moeten geven en moeten reageren op vragen en bepaalde gebeurtenissen. Hoe je dan reageert, kan een invloed hebben op het verdere verloop van je carrière. Na een slechte race kan je bijvoorbeeld de schuld afschuiven op de wagen, waardoor het ingenieursteam ontmoedigd kan geraken, wat een slechte impact heeft op verdere races. Je kan ook erg hoopvol klinken omtrent een podiumplaats terwijl die eigenlijk niet realistisch is, wat dan ook weer verschillende uitkomsten kan geven afhankelijk van hoe alles effectief verloopt.

De manier waarop je communiceert en de manier waarop je omgaat met de media heeft niet alleen een impact op korte termijn, bijvoorbeeld voor een volgende race, maar ook langere termijn. Wanneer je vorderingen maakt, kan je houding in de media namelijk van belang zijn voor het vinden van een nieuw, beter team. Sommige teams zoeken een bescheiden racer, terwijl andere teams een uitbundige en (over)enthousiaste piloot wel kunnen smaken.

F1 2018 verschijnt op 24 augustus voor pc, PS4 en Xbox One.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.