4gamers.be

Monster Hunter World komt volgende maand naar pc

Door YoniVL, 10-07-2018 09:38, bron: https://www.eurogamer.net/articles/2018-07-09-monster-hunter-world-is-out-next-month-on-pc

Capcom, uitgever van de game Monster Hunter World, heeft de releasedatum voor de pc versie bekendgemaakt. Monster Hunter World zal te koop zijn op Steam vanaf 9 augustus en is daar momenteel ook al te pre-orderen voor €59,99.

De producer van Monster Hunter World, Ryozo Tsujimoto, liet weten dat de visuals op hetzelfde niveau zullen liggen als die van de console versies en dat er dus geen visuele upgrades zijn aangebracht voor de pc versie (uitgezonderd de mogelijkheid tot 4K en 60fps). Capcom liet weten dat ze wel nadenken over een mogelijke gratis update na de launch van de game op pc.

​Geschreven door Jeugd

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.